Team

Twee mensen die hun sporen hebben verdiend - mogen we dat zeggen, ja, dat mogen we wel zeggen - hebben de handen ineen geslagen om young professionals rebels te maken. Rebels met een purpose. Zodat de wereld een beetje beter wordt door hun werk. Zodat organisaties ten volle profiteren van hun aanwezigheid. Werken met purpose en lef!

Marieke Grondstra

 

Sinds de start van mijn carrière als organisatie adviseur raakte ik meer en meer geïntrigeerd door de manier waarop mensen met elkaar samenwerken, en met name hoe leeftijdsverschillen bijdragen aan de kwaliteit van die samenwerking. 

 

Ik maak mensen bewust van hun eigen kracht zodat de talenten van ieder individu en elke werkende generatie effectief ingezet worden binnen de organisatie. Hoe ‘normaler’ het wordt voor alle generaties om met hun talent en passie bezig te zijn, hoe makkelijker het wordt om als individu, generatie, en organisatie echt te ontwikkelen en het verschil te maken.

 

 

Ron van Es

 

Ik ben al mijn hele leven werkzaam als ‘regisseur’. Theater, televisie, maar de laatste 10 jaar vooral binnen organisaties. Coach, manager HR, trainer en ondernemer. Studie Psychosynthese, richting Mens & Organisatie.

 

Ik ben ervan overtuigd dat young professionals die met een persoonlijke en professionele purpose willen werken een verrijking zijn voor organisaties.