Ons aanbod

In het jaar 2020 vormen de young professionals bijna de helft van de mensen die in organisaties aan het werk zijn. Of voor zichzelf werk hebben bedacht. Niet voor niets is er - ook juist vanuit organisaties - grote belangstelling voor deze groep. Wie zijn ze eigenlijk? Wat willen ze? Want een ding is zeker, deze generatie Y wil het anders in hun werk. Doet het ook anders.

Be a Rebel with a Cause

In het traject ‘Be a Rebel with a Cause’ brengen we een groep jonge professionals uit verschillende organisaties bij elkaar. Het is een groep die vooraf goed gescreend is op kwaliteiten, talenten, ambities en verlangens. Iedere jonge professional heeft een mandaat vanuit de eigen organisatie om een stevig probleem of uitdaging van de eigen organisatie in te brengen. Deze problemen en/of uitdagingen worden daarmee het materiaal waar we mee gaan werken.

We komen langs om te sparren

We noemen het geen advies, we noemen het sparren. En soms een beetje doorzagen. Moet je als organisatie natuurlijk wel tegen kunnen. Maar gelukkig willen we het zelfde met elkaar: young professionals echt betrekken bij hun werk. Of juist jong talent aantrekken. Dat gaat trouwens allemaal niet vanzelf en daar komen we graag over sparren. O, en het eerste uur krijg je gratis van ons. 

Be the Hero in your own Story

Wil je jezelf leren kennen in je carrière? De eendaagse workshop 'Be the Hero in your own Story' is een uniek proces waarin de route wordt uitgestippelt. Onderweg worden samen inzichten, missie en talenten ontdekt.